Consultanta gratuita

Trimite datele tale completand formularul de mai jos si un reprezentant LIO-METAL te va contacta cat de repede posibil.

Suruburi gard

Suruburi Autoforante cu cap hexagonal, pentru metal, DIN ZN 4.8X16, 250 buc/cutie.

Dimensiune: 4.8 X 16 mm

Material: Otel

Tip cap: Hexagonal

Tratament: zincare

Culori: RAL 7024 / RAL 8017/ RAL 9005/ RAL 3005/ RAL 8004/ RAL 3011/ RAL 6005/ RAL 9006/ RAL 9010

Suruburile autoforante cu cap hexagonal, pentru metal, se utilizeaza in general la construirea gardurilor metalice prin fixarea sipcilor metalice sau a panourilor de gard din tabla cutata pe suportul de metal (stalpi metalici, teava rectangulara, leati). Asigura o perforare usoara, o prindere etansa si rezistenta.

Avantaje:

  • Performanta imbunatatita in materiale dure: Capul hexagonal al acestor suruburi permite o aplicare mai mare de cuplu, ceea ce le face ideale pentru fixarea in materiale dure precum otelul sau aluminiul.
  • Usurinta utilizarii: Datorita capacitatii lor de a se perfora in material fara a necesita gaurire prealabila, aceste suruburi sunt usor de utilizat si pot economisi timp si efort in comparatie cu alte metode de fixare.
  • Rezistenta la coroziune, intemperii, UV: Zincarea este un proces comun de protectie impotriva coroziunii care este aplicat acestor suruburi. Acest lucru contribuie la durabilitatea si rezistenta lor in diverse medii, inclusiv in conditii umede sau in aer liber. In acelasi timp, stratul de vopsea este rezistent la UV si la intemperii, asigurand mentinerea culorii pentru o perioada indelungata.
  • Eficienta si durabilitate: Folosind suruburi autoforante cu cap hexagonal, proiectele pot fi realizate mai eficient si pot beneficia de o durabilitate sporita in timp, reducand necesitatea de intretinere si reparatii ulterioare.

Suruburile autoforante cu cap hexagonal sunt recunoscute pentru performantele lor superioare in fixarea in materiale dure si in aplicatii in care rezistenta si stabilitatea sunt esentiale. Fiind usor de utilizat, acestea sunt preferate pentru calitatea lor si rezistenta la coroziune datorita zincarii, contribuind la eficienta si durabilitatea constructiilor si a altor proiecte. 

Navigand pe acest site sunteti de acord cu politica noastra de folosire a cookie-urilor. Pentru mai multe informatii privind politica noastra de confidentialitate vizitati pagina Termeni si Conditii