Consultanta gratuita

Trimite datele tale completand formularul de mai jos si un reprezentant LIO-METAL te va contacta cat de repede posibil.

Stalpi gard

Dimensiuni si forma: putem produce stalpii metalici si leatii la diferite dimensiuni si forme, pe cerintele fiecarui proiect in parte. Leatii metalici pot fi doar rectangulari, pe cand stalpii metalici pot avea forma rectangulara, patrata sau rotunda. Cele mai uzuale tevi in construirea gardurilor din sipci metalice sunt insa tevile rectangulare.

Avantaje:

Durabilitate superioara: Fabricata din otel de calitate si supusa unor proceduri riguroase de productie, teava sudata longitudinal din banda LBC este extrem de durabila si rezistenta la factorii de mediu adversi, cum ar fi coroziunea si uzura.

Stabilitate structurala: Constructia solida si uniforma a acestei tevi ofera o stabilitate structurala excelenta, ceea ce inseamna ca gardurile metalice realizate cu aceasta vor rezista cu succes la presiuni exterioare si la conditii meteorologice extreme.

Usor de instalat: Datorita caracteristicilor sale de prelucrare si manipulare, teava sudata longitudinal din banda LBC este usor de instalat, ceea ce faciliteaza procesul de constructie a gardurilor din sipci metalice sau din tabla cutata si ajuta la reducerea timpului si costurilor de instalare.

Indiferent daca este utilizata pentru garduri rezidentiale, industriale sau comerciale, teava sudata longitudinal din banda LBC ofera o solutie fiabila si eficienta pentru construirea de garduri metalice durabile si estetice. Alegeti calitatea si siguranta pentru proiectul dvs. cu teava sudata longitudinal din banda LBC.

Navigand pe acest site sunteti de acord cu politica noastra de folosire a cookie-urilor. Pentru mai multe informatii privind politica noastra de confidentialitate vizitati pagina Termeni si Conditii